top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Psycholoog Sien Depoortere

Autisme en eetproblemen

Eten en leren eten is voor vele mensen iets vanzelfsprekends. Voor kinderen en volwassenen met autisme is dit echter niet evident. Tijdens deze infoavond staan we stil bij de sensorische, cognitieve en sociale uitdagingen die mensen met autisme ervaren tijdens het eetmoment.

Autisme en eetproblemen

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Psycholoog Sien Depoortere, Reigerstraat 6, 9940 Evergem, België

Inhoud van de infosessie

Voor velen is eten een van de dagelijkse activiteiten die we doen zonder erbij na te denken. Voor mensen met autisme is dit echter niet zo vanzelfsprekend. Eten is voor hen vaak een zeer complexe activiteit. Ze eten te veel, te weinig, niet gevarieerd en dergelijke meer. Tijdens deze infoavond gaan we dieper in op de cognitieve, sensorische en sociale uitdagingen die resulteren in het moeilijke eetgedrag van de persoon met autisme. Daarnaast staan we stil bij diverse oplossingen om dit eetmoment vlotter te laten verlopen.  

Voor wie? Ouders, begeleiders...

Waar? Praktijk Physioteam, Reigerstraat 6 - 9940 Ertvelde

Prijs: € 25,00

Bij het binnenkomen van de infosessie kunt u cash of via de Payconiq-app betalen. Tijdens uw online registratie hoeft u niets te betalen.

Deelnemers kunnen ter plaatse een aanwezigheidsattest verkrijgen indien gewenst.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Ticket

  € 0,00

  Bij aankomst kunt u cash of via de Payconiq-app afrekenen bij Sien. Breng bij voorkeur gepast geld mee indien u cash wenst te betalen.

  € 0,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page