top of page

di 12 mrt

|

Webinar

Online infosessie: Reizen met kinderen met autisme

Op reis gaan met het gezin is het ideale moment om leuke herinneringen te creëren. Ook voor kinderen met autisme. Toch kan dit gepaard gaan met de nodige spanning en onzekerheid. In dit webinar overloop ik de uitdagingen waarop we kunnen botsen en geef ik tips over hoe je hiermee kan omgaan.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Online infosessie: Reizen met kinderen met autisme
Online infosessie: Reizen met kinderen met autisme

Tijd en locatie

12 mrt 2024 19:00 – 13 mrt 2024 20:30

Webinar

Inhoud van de infosessie

Op reis gaan met het gezin is het ideale moment om leuke herinneringen te creëren. Ook voor kinderen met autisme. Toch kan dit gepaard gaan met de nodige spanning en onzekerheid. De overprikkelende vakantiebestemmingen, lange verplaatsing, vertrouwde omgeving die gemist moet worden... Het zijn maar enkele van de tientallen uitdagingen waarop kinderen met autisme kunnen botsen.

In dit webinar leg ik uit waarom dit precies zo'n uitdaging kan zijn. Daarnaast geef ik jullie vele tips mee, zodat jij jouw volgende vakantie autismevriendelijker kan laten verlopen. Ik focus zowel op de voorbereiding, de verplaatsing, de reis zelf en de thuiskomst.

Het webinar gaat door op dinsdag 12 maart van 19u tot 20u30. Tijdens het webinar zal er zeker tijd voorzien zijn voor al jouw vragen. Kan je er op het moment zelf niet bij zijn? Geen enkel probleem! Je krijgt achteraf een replay in jouw mailbox die je tot 7 dagen na het webinar kan terugkijken.

Zie ik je daar?

Veel liefs,

Sien

Deel dit evenement

bottom of page