top of page

Begeleiding

Individuele begeleiding

 

Jongeren en volwassenen kunnen het op sommige momenten in hun leven moeilijk hebben. Ze kunnen bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen hebben, pesten of gepest worden, vaak negatieve gedachten uiten, faalangst hebben... In een warme en geduldige omgeving geef ik hen de kans om terug vertrouwen te krijgen in zichzelf en hun omgeving. Samen met de jongere of volwassene ga ik op zoek naar een manier om beter om te gaan met deze moeilijkheden. In deze praktijk worden verschillende werkvormen gehanteerd die steeds afgestemd zijn op de noden en interesses van de persoon. Ook de omgeving kan op mij als psycholoog rekenen. Als ouder, partner, leerkracht, broer/zus is het niet altijd gemakkelijk. Om die reden vind ik het zeer belangrijk om eveneens voldoende stil te staan bij de invloed van deze moeilijke periode op de omgeving van de jongere of volwassene. Wil je graag weten voor welke thema's u bij mij terecht kant? Neem dan een kijkje op deze pagina. 

Sekstherapie

Is praten over seksualiteit met je partner geen evidentie? Wordt het verschil tussen jou en je partner in verlangen tot  intimiteit steeds groter? Kamp je zelf met specifieke seksuele vragen, verlangens of problemen waarvoor je geen oplossing vindt? Mogelijks kan sekstherapie jou/jullie hierbij helpen. Sekstherapie bestaat deels uit psycho-educatie over lichamelijke, psychologische en relationele aspecten van seksualiteit tot het versterken van seksuele vaardigheden. Daarnaast kunnen specifieke oefeningen gegeven worden om thuis mee aan de slag te gaan. Wil je graag weten voor welke thema's u bij mij terecht kant? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Auti-coaching

In deze praktijk kan u eveneens terecht voor auti-coaching. Dit houdt in dat mensen met autisme en/of hun familie begeleid worden. Deze begeleiding is specifiek gericht op het leren omgaan met een autismespectrumstoornis. De inhoud en aanpak van de begeleiding is afhankelijk van uw specifieke vraag/probleem. Wil je graag weten voor welke thema's u bij mij terecht kant? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Psychologische begeleiding is zowel mogelijk in mijn praktijk te Kluizen, alsook online. Indien u interesse heeft in online begeleiding, gelieve dit aan te geven bij uw aanmelding.

bottom of page