top of page

Online cursussen

Vanuit de comfort van je eigen huis zelfstandig aan de slag!

Klaar om zelf met je mentale gezondheid aan de slag te gaan?

De drempel naar psychologische of seksuologische hulpverlening voelt voor jou misschien nog net iets te groot, zowel om persoonlijke als praktische redenen. Of je bent misschien al lang op zoek naar de juiste hulpverlener, maar ziet dat je nog even op de wachtlijst moet staan. 

Om die redenen ben ik beginnen nadenken. Hoe kan ik een hand uitreiken naar mensen die nog moeten wachten op hulpverlening of voor wie de stap nog te groot is, om welke reden dan ook? 

Bij een online cursus of zelfhulpoplossing kies jij zelf wanneer je start en kan je deze op jouw eigen tempo doorlopen. Het kan gebruikt worden in afwachting van verdere 1-op-1-begeleiding of als aanvulling hierop.

Klaar om mijn online zelfhulpaanbod te ontdekken? Neem dan eens een kijkje hieronder. Daarnaast organiseer ik op regelmatige basis infosessies en workshops in de praktijk te Evergem of online. Deze activiteiten vind je hier.

P1030702.JPG

Eerste hulp bij autismevriendelijke vrije tijd & vakantie

Ben je op zoek naar autismevriendelijke vrijetijdsactiviteiten, vakanties of sportverenigingen? Dan ben je hier op de juiste plek! Ik bundel voor jou alle informatie, zodat jij zelf niet meer hoeft te zoeken.

 

De afgelopen jaren zijn steeds meer organisaties aan de slag gegaan met het thema autismevriendelijkheid. Desondanks blijft deze informatie moeilijk vindbaar.

Daarom heb ik deze gratis cursus gemaakt voor jou! Een cursus waarin ik jou meeneem doorheen het autismevriendelijke aanbod. Op deze manier hoop ik jou een stapje verder op weg te kunnen helpen richting meer plezier en genieten!

Autismevriendelijk vliegen

Ben je reeds uitgeput nog voor jouw vakantie begint?
Ben je klaar om meer te genieten?
Dan is deze cursus zeker iets voor jou!
In deze cursus leer je stap voor stap hoe jij van jouw volgende vliegtuigreis een fijne, onvergetelijke ervaring kan maken.

P1030657.JPG
bottom of page