top of page

Contact opnemen

Wil je graag een afspraak maken of heb je nog andere vragen? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren via onderstaand contactformulier.

Afspraken zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Dit kan telkens tussen 8 uur en 12 uur, alsook maandagnamiddag en -avond en woensdagnamiddag. Indien u interesse heeft in een online begeleidingssessie, gelieve dit eveneens aan te geven in het aanmeldingsformulier.

Indien je een eerste afspraak wenst te maken, kan het interessant zijn om je hulpvraag reeds kort te schetsen. Op deze manier kan ik reeds een eerste inschatting maken of ik je hiermee kan helpen of doorverwijs naar een andere hulpverlener. Laat daarnaast ook weten op welke moment je graag komt voor een afspraak. Ik doe mijn best om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Je kan me ook steeds bereiken via contact@siendepoortere.be of op het nummer 0474/24.98.83. Telefonisch ben ik meestal bereikbaar buiten de afspraakuren. Kun je me niet bereiken? Laat dan zeker een sms of voicemail achter. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is verzonden!

bottom of page