Contact opnemen

Wil je graag een afspraak maken of heb je nog andere vragen? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren via onderstaand contactformulier.

Afspraken zijn mogelijk op dinsdag en woensdag. Dit kan telkens tussen 8u30 en 21 uur. Andere momenten kunnen mogelijks ook na overleg. Indien u interesse heeft in een online begeleidingssessie, gelieve dit eveneens aan te geven in het aanmeldingsformulier.

Indien je een eerste afspraak wenst te maken, kan het interessant zijn om je hulpvraag reeds kort te schetsen. Op deze manier kan ik reeds een eerste inschatting maken of ik je hiermee kan helpen of doorverwijs naar een andere hulpverlener. Laat daarnaast ook weten op welke moment je graag komt voor een afspraak. Ik doe mijn best om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Je kan me ook steeds bereiken via contact@siendepoortere.be of op het nummer 0474/24.98.83. Telefonisch ben ik meestal bereikbaar buiten de afspraakuren. Kun je me niet bereiken? Laat dan zeker een sms of voicemail achter. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Contacteer mij

Psycholoog Sien Depoortere

Reigerstraat 6
9940 Ertvelde (Evergem)

© 2019. Psycholoog Sien Depoortere

Disclaimer & privacyverklaring 

Blijf op de hoogte van de infosessies en schrijf je in op de nieuwsbrief!