top of page

Contact opnemen

Wil je graag een afspraak maken of heb je nog andere vragen? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren via onderstaand contactformulier.

Afspraken zijn mogelijk van op maandag van 9 tot 18 uur en op donderdag van 9 tot 12 uur. Indien u interesse heeft in een online begeleidingssessie, gelieve dit eveneens aan te geven in het aanmeldingsformulier.

Indien je een eerste afspraak wenst te maken, kan het interessant zijn om je hulpvraag reeds kort te schetsen. Op deze manier kan ik reeds een eerste inschatting maken of ik je hiermee kan helpen of doorverwijs naar een andere hulpverlener. Laat daarnaast ook weten op welke moment je graag komt voor een afspraak. Ik doe mijn best om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Je kan me ook steeds bereiken via contact@siendepoortere.be of op het nummer 0474/24.98.83. Telefonisch ben ik meestal bereikbaar buiten de afspraakuren. Kun je me niet bereiken? Laat dan zeker een sms of voicemail achter. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Opgelet! Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten meer aan de in de praktijk omwille van de te lange wachttijden. Helaas heb ik op deze wachtlijst eveneens geen ruimte meer. U kunt mogelijks terecht bij collega's van Houvasst of Physioteam.

Neem ook zeker een kijkje bij de infosessies en cursussen die ik aanbied. Dit kan reeds een eerste, laagdrempelige manier zijn om aan de slag te gaan met mij.

Uw bericht is verzonden!

bottom of page